1yhdelle valmistus aika noin : 5 min.
Valmistusaineet
2 klementiiniä
1 iso päärynä
tonnikalapurkki.
Valmistusohje
1.Kuori päärynä ja poista päärynästä siemenkota.
2. Pilko päärynät pieniksi paloiksi.
3. Irrota klementiinit toisistaan irti.
4. Ota tonnikala purkki.
5. Avaa tonnikalapurkki ja kaada neste pois tonnikalapurkista.
6. Ota kippo.
7. Laita kipon pohjalle alimmaiseksi kaikki pilkotut päärynät.
8. Laita kippoon seuraavaksi klementiinit ja asettele klementiinnit kipon reunalle.
9. Laita tonnikalaa kipon keskelle niin paljon että päärynät peittyvät kokonaan kipon keskeltä.
10. Nauti!
Teksti: Pia
Tekijä: Pia
Tässä valokuvassa on: tonnikalainen välipala hedelmät.
(c) Valokuvan kopionti kielletty ilman tekijän lupaa.
Valokuva: Pia
Tekijä: Pia
Teksti: Pia